2008. április 20., vasárnap

Trollok és droidok

Mint a blog adminisztrátora, írtam a megjegyzés-sablonhoz egy üzenetet. Sose hittem, hogy ilyen agresszív szózatot fogok intézni szegény kommentálókhoz, pedig de. Egy névtelen ugyanis már elkezdte.

Teljesen mindegy, hogy egyetemista-e valaki, ha utánozhatatlanul eredeti mondandója az, hogy "Ez a diskurzus külömben mazochizmus vagy mazturbáció?"

(A szerző diszgráfiájától [?] most tekintsünk el.)

Nem nagyon ismerem az internetes szaknyelvet (nem is törekszem erőfeszítés által megismerni), de az interneten, illetve a telekommunikációs eszközökkel kapcsolatos életben (pl. telefonhasználat) szerencsére működik még egy egészséges disztingválás normális, illetve más típusú lények között. A blogok és más alkalmatosságok lehetőséget adnak szerzőiknek kommentá(to)rok, kommentátrixok megválogatásához, minősítéséhez.

A droidok és trollok azonban általában annyira hülyék, hogy alapvetően szórakoztathatják is az embert. Ezért néha nem is jó ötlet mindent eliminálni, ami tőlük felénk érkezik.

Bátorítom tehát kommentálóinkat, hogy ha találnak néhány ilyen szuperostoba blogkommentárt, azt idézzék be kommentjeikben. Hadd nevessünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Imago animi sermo est (Seneca)