2009. december 8., kedd

Néhány szórakoztató, recens nyilatkozat a hazai démo(no)krácia potentátjaitól

„Orbán Viktor úgy nyilatkozott a tudósításban: pekingi látogatásának legfontosabb eredménye, hogy hivatalosan felvette a pártközi kapcsolatokat KKP-val.”*
(MTI — a szerk. megjegyzése: Ez a mondat így az MTI-nél szerepel, más forrást nem is találtam, a kijelentést cáfolót sem.) * Gyengébbek kedvéért: KKP = Kínai Kommunista Párt

„Az Orbán Viktor, Traian Basescu és pártjaik közötti, európai mércével mérve is szoros kapcsolat az élet minden területén jelentősen javíthatja a viszonyt a két nemzet, a két ország között, aminek első számú kedvezményezettjei az erdélyi magyarok lesznek.”* — húzta alá Cser-Palkovics András.
*A (nem csak) erdélyi magyarok várható kedvezményezettségének bemutatását lásd a link alatt.

„A válság egyik nagyon fontos tanulsága, hogy meg kell érteni a jövőt; mint Darwin mondta 150 éve, nem az erősebb és a legintelligensebb fajok maradnak fenn, hanem azok, amelyek a legjobban alkalmazkodnak a változáshoz.”
Bajnai Gordon szavai Washingtonban. Bővebb híradás.

„Bajnai Gordon azt is kérte a Helsinki Bizottság elnökétől: lobbizzon azért, hogy az ENSZ által létrehozandó úgynevezett népirtás elleni központ Budapesten jöhessen létre.”
Bajnai Gordon szavai Washingtonban. Bővebb híradás.


3 megjegyzés:

  1. Az kéne ide, Népírtás Elleni Központ! XD Elnézést uraim, de besz*rok a röhögéstől, minek ide olyan? Akkora nagy népírtók vagyunk mi? Vagy egyáltalán; tényleg erre van pénze az ENSZ-nek, tényleg ez a legfontosabb?

    Tetszik a kép. :)

    VálaszTörlés
  2. Bajnaiban még pislákol a hazafiság egy szikrája, ő csak tudja, hogy népirtás készül/zajlik ellenünk, egy ilyen nemzetközi sóhivatal azt ugyan nem tudja megakadályozni, de legalább közvetlen közelről megörökítheti az eseményeket az utókor okulására...

    VálaszTörlés
  3. Félszeg suttogással szólok, érdemes szabad asszociációkon elvitorlázgatni úgy általában a népirtás és úgy általában a honfoglalás közötti kapcsolatról.

    VálaszTörlés

Imago animi sermo est (Seneca)