2009. augusztus 24., hétfő

A „szőke rasszizmus” országa


Nem emlékszem, hogy Izrael hevesen tiltakozott volna a dán Jylland-Posten emlékezetes karikatúrái miatt. Akkor úgy látszik — bizonyára nehezére esett [.....|.], de — elfogadta, hogy a sajtószabadságnak korlátlannak kell lennie.

Az Aftonbladet és ezzel Svédország viszont nem ússza meg a közel-keleti országocska ellenszenves pattogását, amelyet, ha Ján Slota-félék művelnének, rögvest elítélné őket a művelt világ (ámbár... kit érdekel Molvánia?).

Félreértés ne essék, nem olvasok svéd bulvárlapokat. De talán jobb lenne Európának, ha ezt izraeli kormányerők sem tennék. Amikor már Svédország, a SZU által meggyilkolt Raoul Wallenberg Svédországa is a „szőke rasszizmus” feketelistájára kerül, akkor azt mondom én: megálljunk, mert itt van már a Kánya ám.

*

Más: ha bizonyos — általam ismert — erők nem állnak le a cigányság tervszerű magyarellenes uszításával, hamarosan kénytelen leszek — személyes akaratom ellenére — kitálalni (persze először privátban — ez nagyon rosszul fog esni, de azt hiszem, megteszem, ha kell). A (távolról sem egységes) magyar ethnoszt nem kell, mert nem lehet túlságosan idealizálni. Mindenesetre ha van, aki olvassa e jelentéktelen kis blogot az általam ismertek közül, üzenem nekik, hogy hagyjanak fel a (szintén nem egységes) cigány „rassz” idealizálásával, mert még rosszabb úton járnak, mint a Jobbik.

(Bocsánat, Sólyom úr.)

16 megjegyzés:

 1. Monsieur Loxon visszatért! (örvendezik)

  VálaszTörlés
 2. Az eddiginél is csillogóbb ántiszémita fegyverzetben. (Nagyon büszke.)

  VálaszTörlés
 3. loxon, ha így folytatja, elveszítjük.
  van akinek saját halottja lesz? vagy aki egyáltalán elkaparja, ha kicsinálják?

  VálaszTörlés
 4. Ez a blog igen fontos Piaci Rést tölt be, le a kalappal!
  Egy hűs oázis, ahol van szémitázás, magyarozás, jó hangulat, minden, ami kell... Kicsit sok a bölcsész az én előítéletes ántibőcsész fejemnek... habár jut eszembe, amióta ide járok, el kell ismernem, vannak okos bölcsészek is.
  Kedves Loxon, látom, hallgatott a jó szóra, és felnyitotta a lakatot.
  (az alabárdot letámasztja az előszoba sarkába, és betér egy csésze teára)

  VálaszTörlés
 5. Éljen a visszatért Loxon!!!
  Csak így tovább!

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm, köszönöm! (Forrón ölel mindenkit.)

  Forrni fog a tea.

  Grift, vállalja?

  VálaszTörlés
 7. mit tehetnék, majd kullogok a papírmasé koporsó után, mint salieri elvadult ebe.
  egyet, ha kérhetek! vigyen magával néhányat az ellenből! :)

  VálaszTörlés
 8. Loxon,
  elkésett.
  A cigók idealizálása vagy 20 éve megy libsi médiában.
  - vidám
  - muzikális
  - családszerető
  - kreatív
  és még egyszer
  - kreatív.

  :)

  VálaszTörlés
 9. Senkit ne tévesszen meg az álnevem, én Arma Gedeon vagyok, a fenébe ezzel a beléptetési rendszerrel.

  Grift hozzászólására, mivel a világnak szimmetrikusnak kell lennie:

  Kedves Loxon, akkor melegítsünk egy helyet itt a szélsőjobbon?
  Amúgy hány évesnek kell ahhoz lenni, hogy valaki felfedezze a kettős mérce létét?

  Ezek csak az igéretes első lépések ám az ántiszemitizmus teljes fegyverzetének felöltésében. A szépen csillogó kettős mérce és izraeli emberi jogi kérdések után jön a "magyarból csinálják a következő palesztinoklat"-fázis, de ne rohanjunk, lehet az még olyan fél évnyire is. Átmentünk ezen mind...

  VálaszTörlés
 10. Arma, itt már egész jó volt a hangulat.

  Én nem tudom, a magyarok palesztinok-e, de az biztos, hogy a palesztinok szémiták.

  VálaszTörlés
 11. Tölgy,

  na és a vitálisabb, színesebb szexuális élet a többségiek unalmas besavanyodottságával szemben...

  VálaszTörlés
 12. Azt hittem, nem vesszük komolyan ezt a raszizmust. Izrael állam politikája egy csapatjáték, amelynek rasszokhoz semmi köze nincs, maximum a propaganda terén.

  Ha szabad kjvülről, a hely melegítését egy cseppet se tréfából mondtam... A jelek félreérthetetlenek, Grift se tévedett. De ami odaát veszteség, az ideát nyereség.

  VálaszTörlés
 13. Ha már belementünk ebbe a szémita, illetve rassz-kérdésbe, ami engem perverz előítéletemnél fogva egyébként nem érdekel (kitartok durva előítéletem mellett, hogy a rassz nem számít, illetve jó, ha az emberek keverednek), valyon a rassztudomány szerint szémiták-e a falasa-zsidók, akik diszkriminációja miatt most látávnyosan megvonták az állami támogatást 3 izraeli ortodox magániskolától?

  A csillogó ántiszémita fegyverzetet én természetesen ánticionistaként olvastam.

  VálaszTörlés
 14. Csaba, az Ön szavai dodonaiak, de a jelek szerint nem vagyok méltó, hogy megértsem azokat.

  VálaszTörlés
 15. Bocsánat, akkor kifejtem.
  Arra gondoltam, hogy ha valaki egy ilyen szellemi közegben túl szókimondóan írja le a magától értetődőt mondjuk Izraelt bírálva, akkor elvbarátai egy része egyből figyelmezteti, hogy kezd veszélyesen elnáculni.
  Én szellemileg rokonszenvezek a szélsőjobbnak nevezett valamivel (és nem vitatom, hogy nyugodtan lehet akár szélsőbalozni is, kit zavar) és mivel ott (itt?) még nincs hatalom, úgy vélem, hogy egész jó koponyák tanyáznak errefelé, messze nem ordas eszmék hívei. Csak őszinte, kritikus emberek, akik naponta elkövetik a Gondolatbűnöket. Akiket én ismerek, azok nem rasszisták e körben.

  VálaszTörlés

Imago animi sermo est (Seneca)