2008. július 23., szerda

Rövid köszönetmondás

Nyájas olvasók és vendégek. Minthogy Körünk tevékenysége csúfosan megfenekleni látszik, ezúton szeretnék köszönetet mondani eddigi szerzőinknek és kommentátorainknak. (Az utóbbi idők kommentátorai közül köszönet Dzsucseharcosnak és Shenpennek, ők tartották még a lelket valamelyest a kihűlt tartalmű csészék mellett is a kelletlenül távozni készülők között.)

Természetesen ez nem nekrológ. Nem vagyunk nekrofilek. Teafíliánk töretlen. Ám Tevvton eltűnt, Tölgy dekonspirálódott, Loxon nincstelenné vált, a többiek pedig (except for Reactionary) látszólag fittyet hánynak művünk méltó folytatására, a Teakrácia betetőzésére.

Talán az ősz majd újra behozza szeretetreméltó vendégeinket a forró és gyógyító, vagy harcra lelkesítő gőzök mellé.

Addig is (?) könnyű nyári zsebkendőlengetéssel búcsút vesz Önöktől a fő-konspiratőr és szamovár.

Pá-pá!

8 megjegyzés:

  1. Tisztelt Loxonom!

    Gyűjtést ugyan nem szervezek, de szívesen segítek, ha tudok. Sosem lehet tudni!
    A dv168@freemail.hu címen a nap bármely szakában elérhető vagyok.

    VálaszTörlés
  2. Hát, ebből sokat nem értettem meg, de nyilván úgy is volt tervezve, hogy nem kell mindent megérteni. Tölgy viszonylag rendszeresen dekonspirálódik, ez van, aki episztemét nyom, nem doxát, az felismerhető, mivel abból nem tizenkettő egy tucat.

    Javaslom legközelebbre pl. a Bettyke89 nicket, az segíthet megvezetni a pofájukat tartani képteleneket egy darabig.

    Loxon úrral nem tudom, mi történt, de részvétem, mert elég csúnyán hangzik a dolog.

    Elérhetőségeimet tudják, ha valamiben segíthetek, bármikor, szívesen.

    VálaszTörlés
  3. Sajnálom. Ha valamiben segíthetek írjanak az urak!

    Hogy dekonspirálódott tölgy?

    VálaszTörlés
  4. Loxonom, e-mail címem a blogomban, ha bármiben segíteni tudok, csak írj bátran. Ha eljössz a szigetemre, netezhetsz egész nap:) Kedves is jöhet veled, szívesen látlak benneteket.Rengeteg különleges teám van, csak mondom. Srí Lankáról, Indiából, Kínából - fiam mindig hozott valami finomságot.Na?:) Nehogy lelombozódj kérlek, és Tölgy se. Bár ő le fog ősszel. Mindig minden megoldódik, és még csak döntenünk sem kell hozzá semmiben sem.

    Én sem értek mindent, de nálam ez már megszokott. Mit csinált Tölgy és miért és hol van?

    Srí - exTita

    VálaszTörlés
  5. tölgy hová lett?

    VálaszTörlés
  6. Kedves Bio, Shenpen, Hcrules és Srí, köszönöm a kedvességüket, az igazság az, hogy a szöveg költői túlzás volt: csak az internet-hozzáférésem veszett el, ami még távolról sem igazi nincstelenség. Mindenesetre öröm látni, hogy milyen segítőkész, nagylelkű személyek látogatják a tea-kör oldalait (még most is, hogy régóta nincs új poszt).

    Tölgynek bizonyára jót tesznek majd az őszi esők, addig is szerintem alszik egy jót. Azt, hogy dekonspirálódott, ő mondta, szerintem már kicsit félálomban.

    Ha pedig csak némaságba burkolózott, ahogyan a tölgyek szoktak (és az a ritka, ha sikerül szóra bírni őket), akkor Jupiter áldása továbbra is rajta.

    VálaszTörlés
  7. Node Uraim!

    Mi ez az elkenődés?
    "Magamban bítram eleitől fogva," mint a protoegzisztencialista proletárköltő? És a szociális mező? Én is nettelenül tengődöm, "nyaralok" másfélórás bicikliútra az első net-ponttól (komplett kardioedzés és zsírégetés), de íródnak a nyári cikkek. Hajrá! Mi az. hogy T dekonspirálódott?

    VálaszTörlés

Imago animi sermo est (Seneca)